diplomski rad
Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja

Maja Gajšek (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Gajšek, M. (2016). Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400

Gajšek, Maja. "Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400

Gajšek, Maja. "Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400

Gajšek, M. (2016). 'Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400

Gajšek M. Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 17.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400

M. Gajšek, "Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400