Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Gajšek, M. (2016). Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400
Gajšek, Maja. "Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400
Gajšek, Maja. "Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400
Gajšek, M. (2016). 'Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400
Gajšek M. Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 23.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400
M. Gajšek, "Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:208400