diplomski rad
Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus

Dragana Jelenić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za termodinamiku i reakcijsko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Jelenić, D. (2016). Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665

Jelenić, Dragana. "Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665

Jelenić, Dragana. "Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665

Jelenić, D. (2016). 'Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665

Jelenić D. Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665

D. Jelenić, "Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665