završni specijalistički
Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode

Daria Jovičić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Jovičić, D. (2016). Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190

Jovičić, Daria. "Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190

Jovičić, Daria. "Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190

Jovičić, D. (2016). 'Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190

Jovičić D. Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 23.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190

D. Jovičić, "Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190