završni rad
Kvarenje i greške pršuta

Kovačević, Vedrana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Kovačević, V. (2016). Kvarenje i greške pršuta (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485217

Kovačević, Vedrana. "Kvarenje i greške pršuta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485217

Kovačević, Vedrana. "Kvarenje i greške pršuta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485217

Kovačević, V. (2016). 'Kvarenje i greške pršuta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485217

Kovačević V. Kvarenje i greške pršuta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 20.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485217

V. Kovačević, "Kvarenje i greške pršuta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485217

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.