završni rad
Utjecaj ß-glukana na kakvoću piva

Allen Andrašek (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Andrašek, A. (2016). Utjecaj ß-glukana na kakvoću piva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:049929

Andrašek, Allen. "Utjecaj ß-glukana na kakvoću piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:049929

Andrašek, Allen. "Utjecaj ß-glukana na kakvoću piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:049929

Andrašek, A. (2016). 'Utjecaj ß-glukana na kakvoću piva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:049929

Andrašek A. Utjecaj ß-glukana na kakvoću piva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 20.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:049929

A. Andrašek, "Utjecaj ß-glukana na kakvoću piva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:049929