završni rad
Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga

Sofija Petrić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Petrić, S. (2016). Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886

Petrić, Sofija. "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886

Petrić, Sofija. "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886

Petrić, S. (2016). 'Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886

Petrić S. Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 25.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886

S. Petrić, "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886