undergraduate thesis
Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga

Petrić, Sofija (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Petrić, S. (2016). Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886

Petrić, Sofija. "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886

Petrić, Sofija. "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886

Petrić, S. (2016). 'Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886

Petrić S. Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2020 August 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886

S. Petrić, "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886

Islandora Bookmark - Please login to use this feature