završni rad
Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari

Lorna Nikolić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad

Nikolić, L. (2016). Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792

Nikolić, Lorna. "Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792

Nikolić, Lorna. "Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792

Nikolić, L. (2016). 'Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792

Nikolić L. Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 24.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792

L. Nikolić, "Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792