završni rad
Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja

Maja Galović (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Galović, M. (2016). Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:585573

Galović, Maja. "Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:585573

Galović, Maja. "Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:585573

Galović, M. (2016). 'Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:585573

Galović M. Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:585573

M. Galović, "Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:585573