završni rad
Tehnologija proizvodnje istarskog pršuta

Dijana Eterović (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Eterović, D. (2016). Tehnologija proizvodnje istarskog pršuta (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:661174

Eterović, Dijana. "Tehnologija proizvodnje istarskog pršuta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:661174

Eterović, Dijana. "Tehnologija proizvodnje istarskog pršuta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:661174

Eterović, D. (2016). 'Tehnologija proizvodnje istarskog pršuta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:661174

Eterović D. Tehnologija proizvodnje istarskog pršuta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:661174

D. Eterović, "Tehnologija proizvodnje istarskog pršuta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:661174