završni rad
Smrzavanje u procesima prehrambene industrije

Mislav Bešlić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Bešlić, M. (2016). Smrzavanje u procesima prehrambene industrije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714733

Bešlić, Mislav. "Smrzavanje u procesima prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714733

Bešlić, Mislav. "Smrzavanje u procesima prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714733

Bešlić, M. (2016). 'Smrzavanje u procesima prehrambene industrije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714733

Bešlić M. Smrzavanje u procesima prehrambene industrije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 20.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714733

M. Bešlić, "Smrzavanje u procesima prehrambene industrije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:714733