završni rad
Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije

Antonela Galić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Galić, A. (2016). Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551

Galić, Antonela. "Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551

Galić, Antonela. "Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551

Galić, A. (2016). 'Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551

Galić A. Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551

A. Galić, "Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551