Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad
Tkalec, I. (2016). Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072
Tkalec, Ivana. "Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072
Tkalec, Ivana. "Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072
Tkalec, I. (2016). 'Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072
Tkalec I. Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072
I. Tkalec, "Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072