završni rad
Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja

Anamaria Prskalo (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Prskalo, A. (2016). Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955

Prskalo, Anamaria. "Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955

Prskalo, Anamaria. "Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955

Prskalo, A. (2016). 'Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955

Prskalo A. Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 26.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955

A. Prskalo, "Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955