završni rad
Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja

Marin Crnčan (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Crnčan, M. (2017). Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786

Crnčan, Marin. "Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786

Crnčan, Marin. "Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786

Crnčan, M. (2017). 'Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786

Crnčan M. Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786

M. Crnčan, "Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759786