diplomski rad
Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca

Jelena Sukačić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Sukačić, J. (2017). Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401

Sukačić, Jelena. "Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401

Sukačić, Jelena. "Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401

Sukačić, J. (2017). 'Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401

Sukačić J. Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 25.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401

J. Sukačić, "Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401