Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Sukačić, J. (2017). Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401
Sukačić, Jelena. "Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401
Sukačić, Jelena. "Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401
Sukačić, J. (2017). 'Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401
Sukačić J. Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 15.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401
J. Sukačić, "Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607401