Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje hladno prešanog lanenog ulja

Andrijana Martinović (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Martinović, A. (2017). Tehnologija proizvodnje hladno prešanog lanenog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757530

Martinović, Andrijana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog lanenog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757530

Martinović, Andrijana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog lanenog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757530

Martinović, A. (2017). 'Tehnologija proizvodnje hladno prešanog lanenog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757530

Martinović A. Tehnologija proizvodnje hladno prešanog lanenog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 24.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757530

A. Martinović, "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog lanenog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757530