Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Faćko, A. M. (2017). Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d. (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344
Faćko, Ana Marija. "Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344
Faćko, Ana Marija. "Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344
Faćko, A. M. (2017). 'Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d.', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344
Faćko AM. Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d. [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 21.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344
A. M. Faćko, "Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d.", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344