završni rad
Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d.

Ana-Marija Faćko (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Faćko, A. M. (2017). Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344

Faćko, Ana Marija. "Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344

Faćko, Ana Marija. "Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344

Faćko, A. M. (2017). 'Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d.', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344

Faćko AM. Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d. [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344

A. M. Faćko, "Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina "Slavonija Županja" d.d.", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188344