završni rad
Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja

Maja Marić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Marić, M. (2017). Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436

Marić, Maja. "Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436

Marić, Maja. "Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436

Marić, M. (2017). 'Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436

Marić M. Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436

M. Marić, "Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436