Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Marić, M. (2017). Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436
Marić, Maja. "Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436
Marić, Maja. "Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436
Marić, M. (2017). 'Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436
Marić M. Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436
M. Marić, "Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:862436