prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj čokolade na funkciju mozga
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj čokolade na funkciju mozga

Jergović, Maja (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Jergović, M. (2017). Utjecaj čokolade na funkciju mozga (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220113

Jergović, Maja. "Utjecaj čokolade na funkciju mozga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220113

Jergović, Maja. "Utjecaj čokolade na funkciju mozga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220113

Jergović, M. (2017). 'Utjecaj čokolade na funkciju mozga', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220113

Jergović M. Utjecaj čokolade na funkciju mozga [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 08.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220113

M. Jergović, "Utjecaj čokolade na funkciju mozga", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:220113

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.