završni rad
Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja

Ružica Iljkić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Iljkić, R. (2017). Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444

Iljkić, Ružica. "Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444

Iljkić, Ružica. "Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444

Iljkić, R. (2017). 'Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444

Iljkić R. Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444

R. Iljkić, "Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444