završni rad
Svojstva, sastav i prehrambena vrijednost žitarica

Mato Brašnić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Brašnić, M. (2017). Svojstva, sastav i prehrambena vrijednost žitarica (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095471

Brašnić, Mato. "Svojstva, sastav i prehrambena vrijednost žitarica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095471

Brašnić, Mato. "Svojstva, sastav i prehrambena vrijednost žitarica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095471

Brašnić, M. (2017). 'Svojstva, sastav i prehrambena vrijednost žitarica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095471

Brašnić M. Svojstva, sastav i prehrambena vrijednost žitarica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095471

M. Brašnić, "Svojstva, sastav i prehrambena vrijednost žitarica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095471