završni rad
Tehnologija proizvodnje i mljevenja zobi te primjena zobi u prehrani

Ela Šnjarić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad...

Šnjarić, E. (2017). Tehnologija proizvodnje i mljevenja zobi te primjena zobi u prehrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695982

Šnjarić, Ela. "Tehnologija proizvodnje i mljevenja zobi te primjena zobi u prehrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695982

Šnjarić, Ela. "Tehnologija proizvodnje i mljevenja zobi te primjena zobi u prehrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695982

Šnjarić, E. (2017). 'Tehnologija proizvodnje i mljevenja zobi te primjena zobi u prehrani', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695982

Šnjarić E. Tehnologija proizvodnje i mljevenja zobi te primjena zobi u prehrani [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 24.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695982

E. Šnjarić, "Tehnologija proizvodnje i mljevenja zobi te primjena zobi u prehrani", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695982