završni rad
Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica

Lucija Longin (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Longin, L. (2017). Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589

Longin, Lucija. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589

Longin, Lucija. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589

Longin, L. (2017). 'Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589

Longin L. Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589

L. Longin, "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589