završni rad
Sastav i ljekovita svojstva matične mliječi

Ana Marija Prodanović (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane
Citirajte ovaj rad...

Prodanović, A. M. (2017). Sastav i ljekovita svojstva matične mliječi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242584

Prodanović, Ana Marija. "Sastav i ljekovita svojstva matične mliječi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242584

Prodanović, Ana Marija. "Sastav i ljekovita svojstva matične mliječi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242584

Prodanović, A. M. (2017). 'Sastav i ljekovita svojstva matične mliječi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242584

Prodanović AM. Sastav i ljekovita svojstva matične mliječi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242584

A. M. Prodanović, "Sastav i ljekovita svojstva matične mliječi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242584