završni rad
Antioksidativna aktivnost modelnih sustava pektin/šećeri/fenoli

Tatjana Spajić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Spajić, T. (2017). Antioksidativna aktivnost modelnih sustava pektin/šećeri/fenoli (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492313

Spajić, Tatjana. "Antioksidativna aktivnost modelnih sustava pektin/šećeri/fenoli." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492313

Spajić, Tatjana. "Antioksidativna aktivnost modelnih sustava pektin/šećeri/fenoli." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492313

Spajić, T. (2017). 'Antioksidativna aktivnost modelnih sustava pektin/šećeri/fenoli', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492313

Spajić T. Antioksidativna aktivnost modelnih sustava pektin/šećeri/fenoli [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492313

T. Spajić, "Antioksidativna aktivnost modelnih sustava pektin/šećeri/fenoli", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492313