Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad
Jager, N. (2017). Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049
Jager, Nina. "Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049
Jager, Nina. "Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049
Jager, N. (2017). 'Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049
Jager N. Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049
N. Jager, "Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795049