Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Andabak, J. (2017). Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687
Andabak, Josipa. "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687
Andabak, Josipa. "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687
Andabak, J. (2017). 'Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687
Andabak J. Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 09.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687
J. Andabak, "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687