diplomski rad
Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali

Josipa Andabak (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Andabak, J. (2017). Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687

Andabak, Josipa. "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687

Andabak, Josipa. "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687

Andabak, J. (2017). 'Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687

Andabak J. Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687

J. Andabak, "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687