master's thesis
Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali

Andabak, Josipa
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Andabak, J. (2017). Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687

Andabak, Josipa. "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687

Andabak, Josipa. "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687

Andabak, J. (2017). 'Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687

Andabak J. Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2022 June 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687

J. Andabak, "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687

Please login to the repository to save this object to your list.