Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Food Engineering
Cite this document
Andabak, J. (2017). Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687
Andabak, Josipa. "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687
Andabak, Josipa. "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687
Andabak, J. (2017). 'Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687
Andabak J. Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687
J. Andabak, "Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:747687