diplomski rad
Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina

Anita Spajić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Spajić, A. (2017). Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić, Anita. "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić, Anita. "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić, A. (2017). 'Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić A. Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

A. Spajić, "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377