Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Spajić, A. (2017). Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377
Spajić, Anita. "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377
Spajić, Anita. "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377
Spajić, A. (2017). 'Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377
Spajić A. Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 24.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377
A. Spajić, "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377