master's thesis
Influence of the previously discontinued alcoholic fermentation on the aromatic profile and the color of Graševina wine

Anita Spajić (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering
Cite this document...

Spajić, A. (2017). Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić, Anita. "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić, Anita. "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić, A. (2017). 'Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

Spajić A. Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2019 September 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377

A. Spajić, "Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584377