diplomski rad
Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina

Trtinjak, Ivona
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Trtinjak, I. (2017). Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903522

Trtinjak, Ivona. "Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903522

Trtinjak, Ivona. "Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903522

Trtinjak, I. (2017). 'Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903522

Trtinjak I. Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903522

I. Trtinjak, "Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903522

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.