diplomski rad
Planiranje jelovnika za oboljele od dijabetesa tipa 2

Katarina Lasić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad...

Lasić, K. (2017). Planiranje jelovnika za oboljele od dijabetesa tipa 2 (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223719

Lasić, Katarina. "Planiranje jelovnika za oboljele od dijabetesa tipa 2." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223719

Lasić, Katarina. "Planiranje jelovnika za oboljele od dijabetesa tipa 2." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223719

Lasić, K. (2017). 'Planiranje jelovnika za oboljele od dijabetesa tipa 2', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223719

Lasić K. Planiranje jelovnika za oboljele od dijabetesa tipa 2 [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223719

K. Lasić, "Planiranje jelovnika za oboljele od dijabetesa tipa 2", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:223719