završni rad
Hrana i acidobazni status organizma

Tatjana Čanji (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad...

Čanji, T. (2017). Hrana i acidobazni status organizma (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:127363

Čanji, Tatjana. "Hrana i acidobazni status organizma." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:127363

Čanji, Tatjana. "Hrana i acidobazni status organizma." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:127363

Čanji, T. (2017). 'Hrana i acidobazni status organizma', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:127363

Čanji T. Hrana i acidobazni status organizma [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:127363

T. Čanji, "Hrana i acidobazni status organizma", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:127363