prikaz prve stranice dokumenta Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije

Domitrović, Darija (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Domitrović, D. (2017). Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović, Darija. "Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović, Darija. "Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović, D. (2017). 'Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović D. Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 08.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

D. Domitrović, "Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.