završni rad
Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije

Darija Domitrović (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Domitrović, D. (2017). Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović, Darija. "Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović, Darija. "Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović, D. (2017). 'Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović D. Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

D. Domitrović, "Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188