Kovačić, A. (2017). Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311
Kovačić, Azra. "Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311
Kovačić, Azra. "Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311
Kovačić, A. (2017). 'Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311
Kovačić A. Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311
A. Kovačić, "Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311