Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica

Azra Kovačić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Kovačić, A. (2017). Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311

Kovačić, Azra. "Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311

Kovačić, Azra. "Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311

Kovačić, A. (2017). 'Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311

Kovačić A. Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311

A. Kovačić, "Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311