prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidanasa na  održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica

Kovačić, Azra
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Kovačić, A. (2017). Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311

Kovačić, Azra. "Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311

Kovačić, Azra. "Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311

Kovačić, A. (2017). 'Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311

Kovačić A. Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 14.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311

A. Kovačić, "Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:450311

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.