završni rad
Procesi stabilizacije i taloženja u proizvodnji crnih vina

Tamara Radanović (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Radanović, T. (2017). Procesi stabilizacije i taloženja u proizvodnji crnih vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587572

Radanović, Tamara. "Procesi stabilizacije i taloženja u proizvodnji crnih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587572

Radanović, Tamara. "Procesi stabilizacije i taloženja u proizvodnji crnih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587572

Radanović, T. (2017). 'Procesi stabilizacije i taloženja u proizvodnji crnih vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587572

Radanović T. Procesi stabilizacije i taloženja u proizvodnji crnih vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587572

T. Radanović, "Procesi stabilizacije i taloženja u proizvodnji crnih vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587572