završni rad
Fiziološke osobine enterobakterija

Matea Sršić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad...

Sršić, M. (2017). Fiziološke osobine enterobakterija (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:713776

Sršić, Matea. "Fiziološke osobine enterobakterija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:713776

Sršić, Matea. "Fiziološke osobine enterobakterija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:713776

Sršić, M. (2017). 'Fiziološke osobine enterobakterija', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:713776

Sršić M. Fiziološke osobine enterobakterija [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:713776

M. Sršić, "Fiziološke osobine enterobakterija", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:713776