završni rad
Senzorska svojstva odabranih uniflornih vrsta meda

Mia Sučić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane
Citirajte ovaj rad...

Sučić, M. (2017). Senzorska svojstva odabranih uniflornih vrsta meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981687

Sučić, Mia. "Senzorska svojstva odabranih uniflornih vrsta meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981687

Sučić, Mia. "Senzorska svojstva odabranih uniflornih vrsta meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981687

Sučić, M. (2017). 'Senzorska svojstva odabranih uniflornih vrsta meda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981687

Sučić M. Senzorska svojstva odabranih uniflornih vrsta meda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981687

M. Sučić, "Senzorska svojstva odabranih uniflornih vrsta meda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:981687