završni rad
Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)

Roberto Šimunović (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Šimunović, R. (2017). Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596

Šimunović, Roberto. "Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596

Šimunović, Roberto. "Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596

Šimunović, R. (2017). 'Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596

Šimunović R. Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596

R. Šimunović, "Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596