završni rad
Utjecaj pripreme sjemenke lana na iskorištenje hladno prešanog lanenog ulja

Marijana Tomljanović (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Tomljanović, M. (2017). Utjecaj pripreme sjemenke lana na iskorištenje hladno prešanog lanenog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999564

Tomljanović, Marijana. "Utjecaj pripreme sjemenke lana na iskorištenje hladno prešanog lanenog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999564

Tomljanović, Marijana. "Utjecaj pripreme sjemenke lana na iskorištenje hladno prešanog lanenog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999564

Tomljanović, M. (2017). 'Utjecaj pripreme sjemenke lana na iskorištenje hladno prešanog lanenog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999564

Tomljanović M. Utjecaj pripreme sjemenke lana na iskorištenje hladno prešanog lanenog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999564

M. Tomljanović, "Utjecaj pripreme sjemenke lana na iskorištenje hladno prešanog lanenog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999564