Lijić, J. (2017). Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590
Lijić, Jelena. "Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590
Lijić, Jelena. "Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590
Lijić, J. (2017). 'Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590
Lijić J. Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590
J. Lijić, "Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590