završni rad
Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem

Jelena Moretić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Moretić, J. (2017). Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500245

Moretić, Jelena. "Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500245

Moretić, Jelena. "Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500245

Moretić, J. (2017). 'Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500245

Moretić J. Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500245

J. Moretić, "Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500245