diplomski rad
Unos vitamina B12 hranom odrasle populacije u dvije regije Hrvatske

Kožić, Snježana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Kožić, S. (2014). Unos vitamina B12 hranom odrasle populacije u dvije regije Hrvatske (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362212

Kožić, Snježana. "Unos vitamina B12 hranom odrasle populacije u dvije regije Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362212

Kožić, Snježana. "Unos vitamina B12 hranom odrasle populacije u dvije regije Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362212

Kožić, S. (2014). 'Unos vitamina B12 hranom odrasle populacije u dvije regije Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362212

Kožić S. Unos vitamina B12 hranom odrasle populacije u dvije regije Hrvatske [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 14.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362212

S. Kožić, "Unos vitamina B12 hranom odrasle populacije u dvije regije Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362212

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.