završni rad
Terapijski mliječni proizvodi - probiotici

Marijana Jurkić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Jurkić, M. (2017). Terapijski mliječni proizvodi - probiotici (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215987

Jurkić, Marijana. "Terapijski mliječni proizvodi - probiotici." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215987

Jurkić, Marijana. "Terapijski mliječni proizvodi - probiotici." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215987

Jurkić, M. (2017). 'Terapijski mliječni proizvodi - probiotici', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215987

Jurkić M. Terapijski mliječni proizvodi - probiotici [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215987

M. Jurkić, "Terapijski mliječni proizvodi - probiotici", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215987