prikaz prve stranice dokumenta Biološki aktivni sastojci mlijeka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Biološki aktivni sastojci mlijeka

Grgić, Jovana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Grgić, J. (2017). Biološki aktivni sastojci mlijeka (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104588

Grgić, Jovana. "Biološki aktivni sastojci mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104588

Grgić, Jovana. "Biološki aktivni sastojci mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104588

Grgić, J. (2017). 'Biološki aktivni sastojci mlijeka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104588

Grgić J. Biološki aktivni sastojci mlijeka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104588

J. Grgić, "Biološki aktivni sastojci mlijeka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:104588

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.