Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Dobra higijenska praksa u proizvodnji hrane

Pamela Radman (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Radman, P. (2017). Dobra higijenska praksa u proizvodnji hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599399

Radman, Pamela. "Dobra higijenska praksa u proizvodnji hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599399

Radman, Pamela. "Dobra higijenska praksa u proizvodnji hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599399

Radman, P. (2017). 'Dobra higijenska praksa u proizvodnji hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599399

Radman P. Dobra higijenska praksa u proizvodnji hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599399

P. Radman, "Dobra higijenska praksa u proizvodnji hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:599399