završni rad
Proces rafinacije biljnih ulja

Dajana Matić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Matić, D. (2017). Proces rafinacije biljnih ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275695

Matić, Dajana. "Proces rafinacije biljnih ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275695

Matić, Dajana. "Proces rafinacije biljnih ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275695

Matić, D. (2017). 'Proces rafinacije biljnih ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275695

Matić D. Proces rafinacije biljnih ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 27.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275695

D. Matić, "Proces rafinacije biljnih ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:275695