završni rad
Antimikrobni agensi

Matea Pleško (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad...

Pleško, M. (2017). Antimikrobni agensi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390043

Pleško, Matea. "Antimikrobni agensi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390043

Pleško, Matea. "Antimikrobni agensi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390043

Pleško, M. (2017). 'Antimikrobni agensi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390043

Pleško M. Antimikrobni agensi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 23.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390043

M. Pleško, "Antimikrobni agensi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390043