završni rad
Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa

Anđela Zeko-Pivač (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad...

Zeko Pivač, A. (2017). Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703

Zeko Pivač, Anđela. "Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703

Zeko Pivač, Anđela. "Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703

Zeko Pivač, A. (2017). 'Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703

Zeko Pivač A. Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703

A. Zeko Pivač, "Kinetika kruto-tekuće ekstrakcije bioaktivnih tvari iz tropa grožđa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:852703